Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Anonym chat chat

Anonym chat chat Gratis, trygt og anonymt for deg opp til 18 år. Her kan du prate med Alle som svarer på telefon, chat og mail er frivillige mellom 22 og 75 år. Ekspertpanelet vårt  ‎Forum · ‎Frivillig i Kors på halsen · ‎Om oss · ‎Temasider. Jeg snakker ikke om chatrulette, omegle, eller lignende, men en side der en kan opprette en samtale og en annen kan logge inn i den samme. På BARsnakk er du % ANONYM, så du trenger ikke ha dårlig samvittighet Dere snakker i et privatchatrom og du kan se bilde på den frivillige du snakker. SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. SOS-chat er helt anonymt og vi vet ingenting mer om deg enn det du forteller oss.

Du kan chatte anonymt med Kirkens SOS på drabolfotoh.com hver dag fra (fredag frem til Du kan være anonym og du får svar innen 24 timer. En anonym chat for unge skeive og ungdom som er usikker på sin legning.

. Snakk om mobbing: På Snakk om mobbing kan du chatte helt anonymt med en. På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, Dersom du velger å fylle ut skjemaet, er du fremdeles helt anonym og vi kan ikke spore.

Hjelpetelefoner og nettsteder

Anonym chat chat Økonomisk rådgivning og gjeldsrådgivning NAV Økonomirådstelefonen: Det vil også være psykolog tilstede enkelte dager.

Kvinne født i eller senere? Stengt i julen Sex og samfunn holder stengt i julen: Dette betyr at politiet i noen tilfeller vil kunne spore IP-adresse for å kunne avverge fare for liv og helse.